Træn med TRAILDAD

Traildads onsdagstrail – På et lille fokuseret hold med max 12 mænd får du i 8 uger en times herligt terrænløb med indlagt styrke- og tekniktræning i naturen i Hareskoven, Geels skov, Ravnholm og Rude Skov.

Udover trailløb på små sprøde stier er træningen varieret, sjov og naturlig og der er indlagt styrke- og tekniktræning. Det er vigtigt, at hele kroppen trænes for at opbygge styrke, mobilitet og kropsbevidsthed, og særligt for at minimere risikoen for skader. Al træning foregår udendørs i al slags vejr som Danmark kan byde på og som et fantastisk alternativ til sofaen onsdag aften.

Når du tilmelder dig forløbet, får du samtidig adgang til en lukket Facebookgruppe med de andre deltagere. Her får du informationer om forløbet, gode råd om udstyr og forventningsafstemning. Du kan også udveksle erfaringer og spørgsmål med de andre deltagere.

Du behøver ikke have erfaring med terrænløb, men du skal kunne løbe 5-10 minutter uden pause. Tempoet behøver du ikke tænke på.

Jeres underviser er seje Dennis Jensen, som jeg blandt andet har afholdt workshops med.

Dennis har særdeles meget erfaring med løb på mange planer, både som eliteløber, instruktør og udstyrsspecialist i løbebutikker.

Han har løbet rigtig mange kilometer på bane, asfalt og trail og han holder fortsat rekorden med Danmarks hurtigste fødder på 5000 meter.

På et lille fokuseret hold med plads til 12 gutter træner I terrænløb, teknik og styrketræning

Pris kr. 999,-

 

Tilmeld Nyhedsbrev

Træn med TRAILMOM

Træn med TRAILDAD

Personlig træning

Frilufts-rollinger

Workshops & Events

Rejser og retreats

Trail, træning og tid til dig

Inspiration til løb, mobilitet og styrketræning i naturen i balance med familielivet

Tak for din tilmelding. Du får velkomstmail om lidt. Hvis du ikke i løbet af få minutter ser den i din indboks, så prøv at tjekke dit spamfilter.