Træn i skoven med TRAILMOM

På et lille fokuseret hold med max 12 kvinder får du i 8 uger en times herligt terrænløb med indlagt styrke- og tekniktræning i naturen i Hareskoven, Geels skov, Ravnholm og Rude Skov.

Udover trailløb på små sprøde stier er træningen varieret, sjov og naturlig og der er indlagt styrke- og tekniktræning. Det er vigtigt, at hele kroppen trænes for at opbygge styrke, mobilitet og kropsbevidsthed, og særligt for at minimere risikoen for skader. Al træning foregår udendørs i al slags vejr som Danmark kan byde på og som et fantastisk alternativ til sofaen torsdag aften.

Når du tilmelder dig forløbet, får du samtidig adgang til en lukket Facebookgruppe med de andre deltagere. Her får du informationer om forløbet, gode råd om udstyr og forventningsafstemning. Du kan også udveksle erfaringer og spørgsmål med de andre deltagere. 

Pris kr. 999,-

 

 

Tilmeld Nyhedsbrev

Terrænløb, styrketræning, smidighed, teknik og leg i naturen

Hold 1: 1915-2015 er for dig der gerne vil løbe terrænløb og træne styrketræning, smidighed, teknik og leg i naturen. Du behøver ikke have erfaring med trailløb, men du kan løbe 5-10 minutter uden pause i et husmortempo.

Løb længere, terrænløb, styrketræning, smidighed, teknik, leg i naturen

Hold 2: 2015-2115 er for dig der gerne vil fortsætte med at løbe terrænløb og træne styrketræning, smidighed, teknik og leg i naturen. Og så vil du også gerne løbe lidt længere ture ind imellem. Du kan løbe 10-15 min. uden pause.

Jeg er uddannet indenfor førstehjælp og medbringer førstehjælpssæt hvis uheldet skulle være ude. Du løber dog på eget ansvar.

Træn med TRAILMOM

Foredrag

Personlig træning

Frilufts-rollinger

Workshops & Events

Rejser og retreats

Trail, træning og tid til dig

Inspiration til løb, mobilitet og styrketræning i naturen i balance med familielivet

Tak for din tilmelding. Du får velkomstmail om lidt. Hvis du ikke i løbet af få minutter ser den i din indboks, så prøv at tjekke dit spamfilter.