Udstyr jeg anbefaler til yoga og træning

Jeg elsker lækkert udstyr, og det gør en kæmpe forskel for min yogapraksis at grejet er en god kvalitet.

GoYogi er er dansk brand med skønne produkter og ligeså skønne værdier og visioner. Når du handler hos GoYogi støtter du blandt andet Yoga for Youth foundation, som er en fond der støtter børn og unges mentale trivsel <3

Jeg er stolt og glad over at være ambassadør og afiliatepartner hos GoYogi, og kunne give mindre anbefalinger til deres lækre produkter. Når du handler via mine link, betyder det er jeg får en lille del af salget – det er en del af partnerskabet. Jeg står fuldt inde for produkterne, og du er velkommen til både at spørge mig og prøve produkterne hjemme hos mig.

Kærlig hilsen

Julie

VERDENS BEDSTE YOGAMÅTTE – ihverfald hvis du spørger mig. Jeg har prøvet at væld af måtter, men altid gledet lidt rundt eller også har måtten flyttet sig på gulvet. Det sker bare ikke med Signature Mat. Den er lavet af naturgummi yogamåtte, som absorberer varme og sved og sikrer et stabilt og trygt underlag til dine øvelser. Toplaget i Premium PU materiale og bundlaget i tekstureret naturgummi giver dig et ekstra stærkt greb. Den fåes i fem lækre farver.

Super lækker Signature Mat fra Goyogi

Trigger Point kork bold til yoga?

Ja, en Trigger Point kork bold er skøn til dig der løber og træner. Brug den til selvmassage og opnå:

  • Dyb muskelafslapning
  • Myofascial frigivelse
  • Øget blodcirkulation
  • Smertelindring
  • Fokus og mindfulness

Lækker kork trigger bold

Trail, træning og tid til dig

Inspiration til løb, mobilitet og styrketræning i naturen i balance med familielivet

Tak for din tilmelding. Du får velkomstmail om lidt. Hvis du ikke i løbet af få minutter ser den i din indboks, så prøv at tjekke dit spamfilter.