Løbeeventyr i Norge 15-20 juni 2021

Kategori:

Beskrivelse

Skal du med på løbeventyr i Norge?

15. – 20. juni 2021 inviterer vi dig på en eksklusiv løbeoplevelse i skønne Norge.

4 dage med løb i det norske højfjeld med vidder, vandløb, klippefjeld og endeløse udsigter? Lækker mad, yoga og råhygge i den superlækker hytte lige på højfjeldet?

Vi har udgangspunkt i en skøn hytte på højfjeldet i Gudbrandsdalen 1 time nord for Lillehammer. Det er nær skisportsstederne Kvitfjell og Skeikampen.

Herfra løber vi dagsture på fjeldet og smutter også en tur på det smukke nabofjeld i nationalparken Rondane.

I hytten spiser vi sund og lækker mad som vi laver sammen, drikker god kaffe, G & T,  dyrker yoga for løbere og bare nyder livet sammen.

Louise Holst står for madplanen og hun har blandt andet uddannelser hos ernærings- og livstilsekspert Louise Bruun bag sig. Louise er en mester i det simple, sunde, lækre og lette køkken.

Forudsætninger:

  • Du skal kunne løbe 12 kilometer i terræn med indlagte pauser. Tempoet skal du ikke tænke på.
  • Du skal løbe med eget vand og snacks til dagen samt mobiltelefon og skaltøj (løbejakke og eventuel buks) Det lader sig bedst gøre i en løbevest eller løberygsæk

 

Vi har plads til 7 kvinder på dette løbeeventyr, og tilmelding er efter først til mølle princippet. Prisen er 4.300 inkl. alt udover transport.

Vi påregner fællestransport i 2 biler med afgang fra Danmark tirsdag d. 15 juni efter aftensmad og hjemrejse søndag formiddag. Køretiden til hytten er omkring de 10 timer.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til julie@trailmom.dk.

Din tilmelding bliver registreret når du efterfølgende har indbetalt depositum på 1.000 kr.

Du bliver en del af en lukket Facebookgruppe, hvor vi løbende lægger information op om turen, blandt andet pakkelister og tips. Her kan du også stille spørgsmål til Louise, Julie og de øvrige deltagere.

Både Louise og Julie er uddannet indenfor mobilitet, yoga og bevægelse med fokus på sportsfolk og kvinder.

Julie er uddannet inden for førstehjælp og løber med en førstehjælpstaske. Du løber dog på eget ansvar.

Turen kan ikke refunderes, men er du uheldig og bliver skadet inden, kan du vandre i terrænet på de samme ruter og deltage i det øvrige program. Du kan også videresælge din billet.

Hvis COVID-19 fortsat er en udfordring, kan vi lave et lækkert alternativ i Danmark.

Vi glæder os til at give jer en helt unik løbeoplevelse!

Kærlig hilsen

Louise og Julie

Trail, træning og tid til dig

Inspiration til løb, mobilitet og styrketræning i naturen i balance med familielivet

Tak for din tilmelding. Du får velkomstmail om lidt. Hvis du ikke i løbet af få minutter ser den i din indboks, så prøv at tjekke dit spamfilter.