Trailklubben online 3 mdr

199.00kr.

Varenummer (SKU): 9-1 Kategori:

Skal du med i Trailklubben?

Trailklubben er til helt almindelige kvinder der gerne vil løbe, og være stærke, sunde og langtidsholdbare.

Det er ikke et quickfix, men træning der er bæredygtig og til at passe ind i hverdagen med børn, vasketøj, arbejde, familie og et ønske om at bevæge sig mere aktivt i naturen. Trailklubben stjæler ikke en masse af din tid eller giver dig dårlig samvittighed. Med under en time om ugen - oven i købet fordelt på små bidder - kan du komme rigtig langt og passe godt på dig selv <3

Vores virtuelle træningslokale er i en lukket Facebookgruppe, som du får adgang til når du tilmelder dig.

Trailklubben er en fordelsklub, et fælles univers, en samling for inspiration og viden omkring trailløb, outdoor træning og kvinder og alt det der er vigtigt i den forbindelse. Det er både løbetræning, styrke og teknik, mobilitet, kost og det mentale aspekt.
Hvis du løber på et af mine hold, eller er i gang med et 10 x forløb med personlig træning er du automatisk og gratis medlem af klubben. For alle andre koster det 199 kr. pr kvartal. Det er den samme pris som halvanden latte fra Espresso House om måneden 😃
Som medlem af Trailklubben får du blandt andet:
• Live online træning en aften om måneden
• Fokusforløb på forskellige emner. Det er for eksempel "Mindre tis i trusserne", "Mobile og stærke hofter", "Sunde, stærke fødder", "Mentaltræning og motivation", "Prehabilitering - lad os forebygge", "Stærk lænd og kerne", "Førstehjælp hvis uheldet er ude" og "Bedre balance"
• Lækre løberuter i terrænet - lige til at plotte ind på telefonen og afsted. Du farer ikke vild 😉
• Opskrifter til lækker og let nærende kost
• Nyeste forskning omsat til brugbar viden for dig
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i Trailklubben!
Du kommer også til at nyde godt af mine rabatkoder til lækre produkter og events indenfor blandt andet løb, træning og kost og fordelsarrangementer for klubmedlemmer og jeg tilbyder workshops, forløb og events først til medlemmer i Trailklubben.

Prisen er 199 kr. for 3 måneder, og du kan løbende opsige dit abonnement. Opsigelsen skal ske på “Min side” senest d. 15 i måneden inden abonnementet udløber. Opsigelse herefter betyder yderligere 3 måneders abonnement.

Husk ved tilmelding at angive den email adresse som du kan inviteres på Facebook

Du skal bruge en træningsmåtte og en skammel der kan bære din vægt. Der vil også være bonusøvelser hvor du har behov for en lille træningselastik.

Trail, træning og tid til dig

Inspiration til løb, mobilitet og styrketræning i naturen i balance med familielivet

Tak for din tilmelding. Du får velkomstmail om lidt. Hvis du ikke i løbet af få minutter ser den i din indboks, så prøv at tjekke dit spamfilter.