Strong & Mobile workshop

350.00kr.

Varenummer (SKU): 021 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Lørdag d. 18 maj fra 10.00-1200 inviterer Louise og jeg til en skøn forårsworkshop med fokus på styrke og mobilitet for løbere.
Vi skal bl.a. træne med elastikker, kettlebells, TRX og hinanden og fokuserer særligt på hofter, baller, lægge og fødder. Vi arbejder også med overkroppen og overgangen mellem over- og underkrop.
Workshoppen er til dig der gerne vil træne alsidigt, funktionelt og sjovt så du har styrke og mobilitet til at holde til løb, gang, cykelture, stillesiddende arbejde, og hvad livet ellers byder på.
Vi løber ikke på denne workshop, så hvis du har været skadet efter løb, eller er på vej tilbage efter en pause, er workshoppen også lige noget for dig.
Med to instruktører er der tid og overskud til at arbejde med øvelserne, og instruere og justere dem efter jer som deltagere. Alle får efterfølgende 3 personligt velegnede øvelser samt instruktioner med til at bruge hjemme.
Vi afslutter eventen med en lille lækker sund snack og forfriskning.
Der er plads til 12 kvinder på workshoppen.
Medbring vanddunk, have/træningshandsker samt tøj efter vejret, og gerne lag-på-lag, så du kan regulere alt efter hvor varm du bliver. Det er også en god ide at medbringe en varm trøje eller jakke til afrundingen.
Vi mødes ved Hareskov station – gå under tunnelen og så mødes vi lige i kanten af skoven.
Vi glæder os meget til en skøn træningssession sammen med jer.
Kærlig hilsen
Louise & Julie

Trail, træning og tid til dig

Inspiration til løb, mobilitet og styrketræning i naturen i balance med familielivet

Tak for din tilmelding. Du får velkomstmail om lidt. Hvis du ikke i løbet af få minutter ser den i din indboks, så prøv at tjekke dit spamfilter.