Torsdagstrail Let øvet 19:15-20:15

999.00DKK

Varenummer (SKU): 12 Kategori:

På et lille fokuseret hold med max 12 kvinder får du en times herligt terrænløb med indlagt styrke- og tekniktræning i naturen i Hareskoven, Geels skov, Ravnholm og Rude Skov.
Naturen kan noget helt særligt, og den glæde og energi det generer at løbe og træne i det fri er noget helt specielt.

 

Letøvet 1915-2015 er for dig der gerne vil løbe terrænløb og træne styrketræning, smidighed, teknik og leg i naturen. Du kan løbe 5-10 minutter uden pause i et husmortempo.

Vi træner i skoven en time i alt. Udover trailløb på små sprøde stier er træningen varieret, sjov og naturlig og der er indlagt styrke- og tekniktræning. Det er vigtigt, at hele kroppen trænes for at opbygge styrke, smidighed og kropsbevidsthed, og særligt for at minimere risikoen for skader.

Al træning foregår udendørs i al slags vejr, som Danmark kan byde på ☺

Når du tilmelder dig forløbet, får du samtidig adgang til en lukket Facebookgruppe med de andre deltagere. Her får du informationer om forløbet, gode råd om udstyr og forventningsafstemning. Du kan også udveksle erfaringer og spørgsmål med de andre deltagere.

Du behøver ikke have erfaring med terrænløb, men du skal kunne løbe 5-10 minutter uden pause. Tempoet behøver du ikke tænke på.

Forløbet varer 8 gange med start 28/10 (uge 43) og sidste gang 16/12 (uge 50).

Hvis Coronarestriktionerne med forsamlingsforbud på 10 personer vender tilbage, vil pladserne gå til de første 9 tilmeldte og de øvrige vil få tilbagebetalt beløbet.

Tilmeldingen er bindende ved betaling og beløbet kan ikke refunderes.

Jeg er uddannet indenfor førstehjælp og løber med en førstehjælpstaske, men du løber på eget ansvar.

Trail, træning og tid til dig

Inspiration til løb, mobilitet og styrketræning i naturen i balance med familielivet

Tak for din tilmelding. Du får velkomstmail om lidt. Hvis du ikke i løbet af få minutter ser den i din indboks, så prøv at tjekke dit spamfilter.