Træningsprogram

Kategori:

Personligt træningsprogram lige til dig

Jeg planlægger træningsprogrammet ud fra din nuværende situation, fysiske form, ambitioner og hvor du er i livet med arbejds- og familieliv. Du skal ikke på nogen måde være elitær for at få brug for et skræddersyet program – tværtimod.

Som helt almindelig kvinde er der masser af udfordringer og gøremål i hverdagen, så det kan være svært at få tid og samvittighed til træning.

Jeg laver et program, der er fleksibelt og effektivt. Det tager udgangspunkt i trailløb og den omgivende træning med styrke, teknik og mobilitet, hvilket er en forudsætning for at kunne være en bæredygtig løber i mange år. Og i øvrigt også klare alle de andre fysiske gøremål i hverdagen som indkøbsposer, løfte og bære børn, stillesiddende arbejde og en masse andet.

Programmerne omfatter 2-3 ugentlige træningspas – og antallet skal du ikke lade dig skræmme af.

Programmerne er varierede og styrke-, teknik- og mobilitetsdelene er ofte at dele op og udføre som mindre blokke af 10 minutter, når du har tid til det.

Jeg starter hvert personlige træningsforløb op med en samtale og personlig træningstime, så vi både kan forventningsafstemme og så jeg kan instruere dig korrekt i øvelserne og optimere din løbestil.

Hver 2-3 uge bliver programmet justeret og tilpasset i takt med din udvikling - det kan både være op og ned. Tilpasningen sker enten i forbindelse med Skype, Facetime, telefon eller en personlig træningstime.

Pris:

700 kr. pr måned

I kombination med træningsprogrammet tilbyder jeg også personlige træningstimer - så jeg løbende kan instruere, tilpasse og optimere øvelser og løbestil. Jeg træner kvinder som får lagt et træningsforløb for 2-3 uger af gangen og så er det i kombi med personlige træningstimer 1-2 gange om måneden samt 1-2 telefonopkald.

 

Priser for personlige træningstimer

  • 1 x 1 time: 700 kr
  • 5 x 1 time: 3.150 kr
  • 10 x 1 time: 5.600 kr

I kan også være flere der får personlige træningstimer:

  • 1 time med 2 personer: 900 kr
  • 1 time med 3-4 personer: 1200 kr

 

Hvis du træner på et af mine forløb får du 20% rabat på personlig træning

 

Kontakt mig for mere information på 4220 3870 eller på julie@trailmom.dk

Trail, træning og tid til dig

Inspiration til løb, mobilitet og styrketræning i naturen i balance med familielivet

Tak for din tilmelding. Du får velkomstmail om lidt. Hvis du ikke i løbet af få minutter ser den i din indboks, så prøv at tjekke dit spamfilter.