Træningsprogram

Kategori:

Beskrivelse

Personligt træningsprogram lige til dig

Programmet planlægger jeg ud fra din nuværende situation, fysiske form, ambition og hvor du er i livet med arbejde og familieliv.. Du behøver på ingen måde at være elitær for at have behov for et tilpasset program – tvært imod.

Som helt almindelig kvinde er der masser af udfordringer og gøremål i løbet af hverdagen så det kan være svært at få tid og samvittighed til træning.

Jeg lægger et program som er fleksibelt og effektivt. Programmet tager udgangspunkt i trailløb og den omkringliggende træning med styrke, teknik, og mobilitet som er en forudsætning for at kunne være en bæredygtig løber mange år. Og i øvrigt også håndtere alle de andre fysiske gøremål i hverdagen som indkøbsposer, børneløft, stillesiddende arbejde og en masse andet.

Programmerne indeholder 2-3 ugentlige træningspas – og antallet skal du ikke lade dig skræmme af.

Programmerne er varierede og styrke-, teknik- og mobilitetsdelene er ofte til at dele op og udføre som mindre blokke af 10 minutter, når du har tiden til det.

Jeg starter hvert træningsforløb med en samtale og personlig træningstime, for at vi begge kan forventningsafstemme og så jeg kan instruere dig korrekt i øvelserne og optimere din løbestil.

Hver 2-3 uge bliver programmet justeret og tilpasset i takt med din udvikling – det kan både være op og ned. Tilpasningen sker enten i forbindelse med Skype, Facetime, telefon eller en personlig træningstime.

Pris:

500 kr. pr måned

I kombination med træningsprogrammet tilbyder jeg også personlige træningstimer – så jeg løbende kan instruere, tilpasse og optimere øvelser og løbestil. Jeg træner kvinder som får lagt et træningsforløb for 2-3 uger af gangen og så er det i kombi med personlige træningstimer 1-2 gange om måneden samt 1-2 telefonopkald.

 

Priser for personlige træningstimer

  • 1 x 1 time: 500 kr
  • 5 x 1 time: 2.200 kr
  • 10 x 1 time: 4.500 kr

I kan også være flere der får personlige træningstimer:

  • 1 time med 2 personer: 750 kr
  • 1 time med 3-4 personer: 1000 kr

 

Hvis du træner på et af mine forløb får du 20% rabat på personlig træning

 

Kontakt mig for nærmere information på 4220 3870 eller julie@trailmom.dk

Trail, træning og tid til dig

Inspiration til løb, mobilitet og styrketræning i naturen i balance med familielivet

Tak for din tilmelding. Du får velkomstmail om lidt. Hvis du ikke i løbet af få minutter ser den i din indboks, så prøv at tjekke dit spamfilter.