UDSOLGT – Yoga for løbere masterclass 11.11.2023 10.00 – 11.30

249.00kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 005 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Skal du med til en skøn masterclass i Yoga for løbere (og luntere :-))

Nyd halvanden times forkælelse af dine hoftebøjere, ballerne, de store brede bindevævsdrag, fødderne, din overkrop og dit sind.

Yogaen blødgør dit bindevæv, giver dig mere mobilitet og giver dig øget kropsbevidsthed. Det nedsætter din risiko for skader og giver dig mulighed for at komme dig hurtigere eksempelvis efter en skade.

Der er plads til 9 på holdet, og den lille holdstørrelse giver mig mulighed for at justere stillingerne på jer og give jer individuel feedback.

Der er ingen forudsætninger for at deltage, og du behøver ikke have dyrket løb eller yoga for at deltage. Tag tøj på du er tilpas i og gerne flere lag så du kan regulere temperaturen.

Vi træner i SofieBs skønne yogastudie på Ærtemarken 10, 2860 Søborg og der er alle de ting og udstyr vi skal bruge. Du må gerne medbringe egen måtte og blokke, hvis du har og godt kan lide at træne med og på eget grej 🙂

Jeg glæder mig til at se jer og nyde en yogaformiddagsstund sammen

 

Kærlig hilsen Julie

Trail, træning og tid til dig

Inspiration til løb, mobilitet og styrketræning i naturen i balance med familielivet

Tak for din tilmelding. Du får velkomstmail om lidt. Hvis du ikke i løbet af få minutter ser den i din indboks, så prøv at tjekke dit spamfilter.