Træn med Trailmom

Jeg tilbyder en masse lækkert til løberkvinder, både livetræning, online, programmer og oplevelser.

TRAILKLUBBEN ONLINE
Vil du træne når det passer dig og mindske risikoen for løbeskader, opbygge din styrke, mobilitet og løbeteknik? Så hop med i min Trailklub, hvor vi i en lukket Facebookgruppe træner  styrke, mobilitet og teknik specifikt for kvinder der løber.
Prisen er 179 kr. pr måned eller 6 måneders Trailklub for bare 4 måneders pris.
Online træning
TRÆNINGSPROGRAMMER
Skal jeg lægge et personligt træningsprogram til dig?
Programmet planlægger jeg ud fra din nuværende situation, fysiske form, ambition og hvor du er i livet med arbejde og familieliv. Du behøver på ingen måde at være elitær for at have behov for et tilpasset program – tvært imod.
Programmerne er varierede og styrke-, teknik- og mobilitetsdelene er ofte til at dele op og udføre som mindre blokke af 10 minutter, når du har tiden til det.
Jeg tilbyder også personlig træning både som enetimer eller hvis I vil træne sammen i mindre grupper.
Træningsprogrammer
WORKSHOPS, EVENTS OG REJSER
Vil du med og løbe terrænløb på små fine bugtende skovstier med sprøde blade under fødderne, mens solen stråler ind foroven mellem forårsklædte lysegrønne grene? Eller dyrke yoga mellem knasende efterårsblade i flammende farver? Eller nyde en hel weekend sammen med andre kvinder på Bornholm, i de norske fjelde eller i den svenske vildmark?
Workshops

Træn med TRAILMOM

Foredrag

Personlig træning

Online træning

Workshops & Events

Rejser og retreats

Trail, træning og tid til dig

Inspiration til løb, mobilitet og styrketræning i naturen i balance med familielivet

Tak for din tilmelding. Du får velkomstmail om lidt. Hvis du ikke i løbet af få minutter ser den i din indboks, så prøv at tjekke dit spamfilter.