Workshops og events for virksomheder

Naturen kan noget – og den er en af de bedste rammer til at arbejde med mental og fysisk trivsel

Et stadig stigende antal danskere er desværre udfordrede med stress, angst eller andre mentale mistrivsler. Det giver eksempelvis nedsat arbejdsglæde og flere sygedage hos medarbejderne.

Lifework-balancen er svær både at finde og holde, men heldigvis er har en masse virksomheder sat fokus på at forbedre det mentale og fysiske arbejdsmiljø.

Med naturen som ramme afholder og faciliteter jeg workshops, events og happenings for firmaer og virksomheder.

Jeg arbejder typisk med fokus på mental trivsel, arbejdsglæde, hverdagsglæde, bevægelse, psykologisk tryghed, naturoplevelser, vejrtrækning og mindfulness.

Ud fra jeres behov tilrettelægger vi workshop, event, teamdag eller forløb. Mulighederne er mange og skønne.

Jeg er blandt andet uddannet yogainstruktør og positiv psykologivejleder med speciale i optimal præstation og mindfulness. Jeg anvender mange teknikker og øvelse herfra, i kombination med bevægelse og naturoplevelser.

Her kan I se eksempler på indhold:

 • Workshop i naturen af 1,5 times varighed med oplæg og værktøjer til at øge både individuel og teamets mentale trivsel og arbejdsglæde.
 • Tre timers workshop med oplæg, værktøjer og øvelser til at øge både individuel og teamets mentale og fysiske trivsel samt arbejdsglæde.
 • Heldagsevent med oplæg, værktøjer, øvelser og øvrige aktiviteter til at arbejde med og øge både individuel og teamets mentale og fysiske trivsel og generelle arbejdsglæde. Bålhygge, madlavning og andre oplevelser i naturen.
 • 2-4 timers workshop med yoga og mindfulness 
 • 2-4 timers workshop og guidet løbetræning eller vandring og smukke naturoplevelser.

“Vi har haft tre trailrunning workshops med Julie og det er allerede blevet en tradition. Vi mødes på kryds og tværs af firmaet og det er en virkelig dejlig måde at være sammen på.

Julie sørger for at tilpasse træningen til deltagerne og alle kan være med. Som er dejligt punktum på hver workshop har vi fået snacks og et glas bobler og alle er gået derfra en sjov, udfordrende og energifyldt oplevelse i naturen rigere.

Johanne

  Kontakt mig for nærmere information på 4220 3870 eller julie@trailmom.dk

  Workshops
  Workshops

  Træn med TRAILMOM

  Foredrag

  Personlig træning

  Online træning

  Workshops & Events

  Rejser og retreats

  Trail, træning og tid til dig

  Inspiration til løb, mobilitet og styrketræning i naturen i balance med familielivet

  Tak for din tilmelding. Du får velkomstmail om lidt. Hvis du ikke i løbet af få minutter ser den i din indboks, så prøv at tjekke dit spamfilter.