Trailløbetræning og udendørs træning i naturen

Torsdagstrail med træning i naturen

Trailløb med indlagt styrke, teknik og mobilitetstræning i skønne nordsjællandske skove. Små hold med maksimalt 12 kvinder. Forløbene er af 8 ugers varighed og kører hele året rundt, undtaget skoleferierne.

  • 19.15-20.15 er for dig der gerne vil løbe terrænløb og træne styrketræning, smidighed, teknik og leg i naturen. Du kan løbe 5-10 minutter uden pause i et husmortempo
  • 2015-2115 er for dig der gerne vil fortsætte med at løbe terrænløb og træne styrketræning, smidighed, teknik og leg i naturen. Og så vil du også gerne løbe lidt længere ture ind imellem. Du kan løbe 10-15 minutter uden pause.

 

Personlig træning

Du er i fokus med effektiv træning og “mig-tid”

Inden du starter med at løbe og træne med mig, hvad end det er som enkeltperson eller på et af mine mindre hold, starter jeg med en screening af dig og dine ønsker. For eksempel:

  • Er du erfaren eller ny løber?
  • Har du trænet i skov og natur før?
  • Hvad motiverer dig?
  • Hvor er du i livet?
  • Hvad er dine mål?

Som udgangspunkt træner vi en time sammen. Vi varmer hele kroppen og og starter derefter træningenssessionen som består af varieret og differentieret træning. Det er hele kroppen der skal trænes på afbalanceret vis. Vi træner både styrke, interval og teknik for at forbedre din kropskontrol og kropsbevidsthed.

Min mission er at inspirere og hjælpe dig til at lære dig selv at kende som løber, finde dit flow hvor du er nærværende og ikke tænker på børn, mad og arbejde. I flowet forandrer tidspolevelsen sig, du føler dig let, til stede og i kontrol, usikre tanker trænger i baggrunden og selve bevægelsen i løbet giver dig en tilfredsstillelse.

 

 

 

PERSONLIGE TRÆNINGSPROGRAMMER

Programmet planlægger jeg ud fra din nuværende situation, fysiske form, ambition og hvor du er i livet med arbejde og familieliv.. Du behøver på ingen måde at være elitær for at have behov for et tilpasset program – tvært imod.

Som helt almindelig kvinde er der masser af udfordringer og gøremål i løbet af hverdagen så det kan være svært at få tid og samvittighed til træning.

Jeg lægger et program som er fleksibelt og effektivt. Programmet tager udgangspunkt i trailløb og den omkringliggende træning med styrke, teknik, og mobilitet som er en forudsætning for at kunne være en bæredygtig løber mange år. Og i øvrigt også håndtere alle de andre fysiske gøremål i hverdagen som indkøbsposer, børneløft, stillesiddende arbejde og en masse andet.

Programmerne indeholder 2-3 ugentlige træningspas – og antallet skal du ikke lade dig skræmme af.

Programmerne er varierede og styrke-, teknik- og mobilitetsdelene er ofte til at dele op og udføre som mindre blokke af 10 minutter, når du har tiden til det.

Jeg kan også hjælpe dig med træningsformer du kan udføre sammen med dine børn, så I kan få familiekvalitid sammen med træning.

Jeg opstarter træningsforløb med en samtale og personlig træningstime, for at vi begge kan forventningsafstemme og så jeg kan instruere dig korrekt i øvelserne og optimere din løbestil.

Hver 2-3 uge bliver programmet justeret og tilpasset i takt med din udvikling – det kan både være op og ned. Tilpasningen sker enten i forbindelse med Skype, Facetime, telefon eller en personlig træningstime

Priser

Et personligt træningsprogram koster 600 kr om måneden

Personlig træningstime koster 600 kr/time

Hvis du træner på et af mine forløb, får du 20% rabat på personlig træning

Trail, træning og tid til dig

Inspiration til løb, mobilitet og styrketræning i naturen i balance med familielivet

Tak for din tilmelding. Du får velkomstmail om lidt. Hvis du ikke i løbet af få minutter ser den i din indboks, så prøv at tjekke dit spamfilter.