Aftentrail letøvet-øvet torsdag 2015-2115

999.00DKK

Ikke på lager

Kategori:

På et lille fokuseret hold med max 12 kvinder får du en times herligt terrænløb med indlagt styrke- og tekniktræning i naturen i Hareskoven, Geels skov, Ravnholm og Rude Skov.
aturen kan noget helt særligt, og den glæde og energi det generer at løbe og træne i det fri er noget helt specielt.

Aftentrail letøvet-øvet 2015-2115 er for dig der gerne vil fortsætte med at løbe terrænløb og træne styrketræning, smidighed, teknik og leg i naturen. Og så vil du også gerne løbe lidt længere ture ind imellem. Du kan løbe 10-15 minutter uden pause.

Vi træner i skoven en time i alt. Udover trailløb på små sprøde stier er træningen varieret, sjov og naturlig og der er indlagt styrke- og tekniktræning. Det er vigtigt, at hele kroppen trænes for at opbygge styrke, smidighed og kropsbevidsthed, og særligt for at minimere risikoen for skader.

Al træning foregår udendørs i al slags vejr, som Danmark kan byde på ☺

Når du tilmelder dig forløbet, får du samtidig adgang til en lukket Facebookgruppe med de andre deltagere. Her får du informationer om forløbet, gode råd om udstyr og forventningsafstemning. Du kan også udveksle erfaringer og spørgsmål med de andre deltagere.

Du behøver ikke have erfaring med terrænløb, men du skal kunne løbe 5-10 minutter uden pause. Tempoet behøver du ikke tænke på.

Forløbet varer 8 gange med start 22/10 (uge 43) og sidste gang 10/12 (uge 50)

Tilmelding er bindende ved betaling

Trail, træning og tid til dig

Inspiration til løb, mobilitet og styrketræning i naturen i balance med familielivet

Tak for din tilmelding. Du får velkomstmail om lidt. Hvis du ikke i løbet af få minutter ser den i din indboks, så prøv at tjekke dit spamfilter.