Eventet er udsolgt 🙂

KUN FOR KVINDER

Søndag den 14. oktober 2018 09.00 – 10.30

Terrænløb og yoga er som yin og yang. De er både vidt forskellige og samtidig det perfekte match, som komplementerer hinanden på bedste vis.

Terrænløb tager dig ud i naturen på de små stier med bladenes raslen foroven, og sprød skovbund forneden. Det er herligt, naturligt og pulsen er høj. Du glemmer tid og distance når du løber i terrænet, for det kræver både fokus og teknik at bevæge sig på sporet.

Med yogaen sætter vi tempoet ned, lander i kroppen, finder roen og forkæler kroppen med gode stræk for muskler og bindevæv. Yogaen giver dig også god mulighed for at få bedre stabilitet, smidighed og balance til dit løb. Og som bonus, så restituerer du også hurtigere.

Denne event giver dig en enestående mulighed for at få synergien ved yoga og terrænløb og en smagsprøve på vores forårsretreat til Tyskland med netop denne kombination (er du interesseret, så skriv dig op på maillisten nederst på siden, og du er den første, der får besked om retreatet).

Vi løber 30 minutter i Hareskoven på små trailspor og bagefter holder vi en halv times session med yoga for løbere open air, eller i et af Hareskovens store sheltere, hvis vejret er udfordrende.

Du behøver ikke have erfaring med hverken terrænløb eller yoga, men du skal gerne kunne løbe ca. 4 km i husmortempo.

UNDERVISERNE ER

ANN SOFIE BÆKGAARD MOR TIL 1 (OG BONUSMOR TIL 4), YOGALÆRER, COACH OG PERSONLIG TRÆNER

Læs mere om Ann Sofie her.

JULIE PIO KRAGELUND, MOR TIL 3, TRAIL-, ULTRALØBER OG LØBETRÆNER

Læs mere om Julie her.

PRAKTISK

Vi mødes søndag d. 14. oktober 2018 kl. 0900 ved Bryggeri Skovlyst på Skovlystvej 2, 3500 Værløse. Det er lige i krydset mellem Skovlystvej og Ravnehusvej og der er gode parkeringsforhold.

Mød op i godt humør og løbetøj efter vejrforholdene. Du skal derudover medbringe skiftetøj (gerne varmt tøj) til overkroppen til yogasessionen.

Vi har plads til max. 20 deltagere, og der er tilmelding efter først til mølle princippet. 

Eventet koster 50 kr. pr næse.

Vi glæder os til en skøn aktiv efterårsformiddag sammen med jer!

Kærlig hilsen Ann Sofie og Julie

Trail, træning og tid til dig

Inspiration til løb, mobilitet og styrketræning i naturen i balance med familielivet

Tak for din tilmelding. Du får velkomstmail om lidt. Hvis du ikke i løbet af få minutter ser den i din indboks, så prøv at tjekke dit spamfilter.