Tre små gutter, en hund, en mand, et hus gudhjælpemig også med have, venner, familie, fritid og den lille detalje der hedder arbejde. Der mangler altid tid i en småbørnsfamilie, og der er altid noget der venter eller nogen eller noget har dårlig samvittighed over.

Hvordan balancerer du som mor alle de ting på tallerknen? Hvordan vælger du til og fra, og prioriterer bedst muligt? Jeg har på ingen måde den gyldne løsning, men jeg øver mig hver dag i at blive bedre til at leve den bedste version af MIT liv. Og højt på min liste står et aktivt nærværende liv med mine børn.

På dette underholdende foredrag fortæller jeg om den til tider skizofrene hverdag som blødkogt mor til tre banditter og hårdkogt major i det danske forsvar.

Kontakt mig for mere information og pris

Trail, træning og tid til dig

Inspiration til løb, mobilitet og styrketræning i naturen i balance med familielivet

Tak for din tilmelding. Du får velkomstmail om lidt. Hvis du ikke i løbet af få minutter ser den i din indboks, så prøv at tjekke dit spamfilter.