Hjemme hos os prioriterer vi, at sport er noget vi også dyrker sammen. Allerede fra da ungerne var små, kom de med i løbevognen på løbetur. Et utal af kilometer er blevet snorket væk under dunposer og bløde tæpper, og der er gnasket teboller og figenstænger til den store guldmedalje. Mine baglår er blevet mesterligt trænet med de plus 15 kg som vogn og unge udgør, og det er den rene fryd at opleve hvordan man flyver afsted når vognen ind imellem bliver skubbet af en anden 🙂

Løbetur med Svend i vognen

Wingmen på løbecykel og mountainbike

Vores største gut Konrad kørte på løbecykel som to et halvårig, og da han var tre mestrede han en rigtig cykel uden hverken støtteben, balancepind, armvinger eller korkbælte. Vi havde mange små ture rundt i kvarteret hvor han cyklede og jeg løb eller gik ved siden af. Tempoet var stille og roligt og der var plads til pindesamleri, snegleflytten og ostehapser på vejen. Det var på ingen måde reel træning for mig, men frøet blev sået til at motion er noget vi dyrker sammen og hygger os med. I femårs fødselsdagsgave fik Konrad en ægtig (som han selv siger) mountainbike, og det er den bedste gave han har fået. Han er min bedste wingman i skoven, og jeg skal virkelig give den gas for at følge med ham. Vi dyrker bike´n run på mountainbikesporet og de andre små skovstier og det er megamonsterhyggeligt.

Da lillebror Mads på tre begyndte på løbecyklen var det med en væsentlig mindre motivation end Konrad havde. Mads synes ganske enkelt ikke det var specielt sjovt at cykle på den der krabat, og det gjorde det ikke bedre, at han ikke kunne følge med Konrad. Ved lidt af en tilfældighed var vi på en lille sti i skoven en dag – vi havde spottet de herligste vilde hindbær – og her opdagede både Mads og jeg, at en løbecykel er fabelagtig på de små spor. Dens lave balancepunkt og vægt gør den markant lettere at styre og dreje og det er en kæmpe fordel på grus, sand, jord og bakker.

Bike´n run med to rollinger på mountainbikesporet

Mads hjulede afsted og kunne uden problem følge med Konrad. Han hvinede af fryd og proklamerede højt: “Moar, det kilder i min numse!” ????

Siden da har vi alle tre trænet i skoven sammen mange gange – jeg løber og de cykler. Og jo, tempoet og distancen er helt på deres præmis, så nogle gange er det kort, andre gange megakort og nogle gange piler de afsted hjem til brombærhegnet eller søen hvor der skal plaskes med store sten.

Er det gået lidt for længe siden, begynder de selv at spørge til hvornår vi skal på cykelløbetur igen sammen.

Events og træning med børn

Jeg afholder events og træning hvor du og dit barn sammen kan deltage. Vi laver bike´n run, styrketræning og leger træningslege. Bagefter træningen er der frokost eller aftensmad, så du ikke skal overskue madprojektet samtidig.

Bike´n run med de to store rollinger

Trail, træning og tid til dig

Inspiration til løb, mobilitet og styrketræning i naturen i balance med familielivet

Tak for din tilmelding. Du får velkomstmail om lidt. Hvis du ikke i løbet af få minutter ser den i din indboks, så prøv at tjekke dit spamfilter.