Indlæg styrketræning som små bidder undervejs på din løbe- eller gåtur.

For os kvinder er armstrækkere ofte en af dem der udfordrer os mest – styrken i armene svigter, og vi må nærmest vride os op fra jorden.

Armstrækkere på sten, væltede træstammer eller bænke er supergode – de reducerer vægten og sørger for at du ikke skal helt ned i øvelsen.

Jeg foretrækker smalle armstrækkere, her flugter dine albuer med din brystkasse.

Du kan pimpe øvelsen med en rotation – det aflaster armene og giver dig samtidig en dejlig overkropsrotation. Roter hele din krop 90 grader når du er i den strakte yderposition af øvelsen, stræk øverste hånd op i luften som en forlængelse af din overkrop og lad tommelfingeren pege fremad. Læg øverste fod ovenpå nederste. Hold fokus på at undgå overrotation i overkroppen (skulder og arm skal ikke for langt tilbage).

Start med 5 øvelser og gentag 2- 3 gange. Hvis du mærker ømhed i lænden, eller fornemmelsen af at du må vride dig uens op, skal du stoppe. Hellere få øvelser af god kvalitet, end mange af dårligere.

Enjoy 🙂

Se på videoen herunder hvordan du gør 🙂

Armstrækkere på sten

Trail, træning og tid til dig

Inspiration til løb, mobilitet og styrketræning i naturen i balance med familielivet

Tak for din tilmelding. Du får velkomstmail om lidt. Hvis du ikke i løbet af få minutter ser den i din indboks, så prøv at tjekke dit spamfilter.